

- Ха, кажи нещо дето не знам!
- Колко е 8x8?

- Що бе, Кирчо?
- Тъкмо да се подпиша в ритуалната зала и свърши мастилото в химикалката...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Заради топла въздушна маса живакът на места ще надхвърли 30 градуса, а в същото време ще нахлуе и студен атмосферен фронт
Лесна за запомняне рецепта, а съставките, които всички имате в кухнята, се вземат в равни количества
Заливката й придава тази сочност и пухкавост
Приготвянето е лесно и бързо
Рецептата е семейно наследство
Идеални са както за обяд, така и за нещо бързо и вкусно, когато ви липсват други идеи и достатъчно време
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Трябва ви извара и около час време
Става страхотен
Приготвя се бързо, но още по-бързо се изяжда